Vakantieverhuur

Oostduinkerke - Koksijde
Hierboven kunt u ons aanbod vakantiewoningen terugvinden. U kunt uw zoekactie verfijnen door de keuzemogelijkheid naar wensen aan te vinken.

HUURPRIJZEN
Onze huurprijzen zijn inclusief annulatieverzekering, erelonen, nazicht aankomst-vertrek.

WAARBORG
Naast de huurprijs dient een waarborgsom betaald te worden. Van deze som worden de verbruikskosten afgetrokken. Het resterend bedrag van de waarborg wordt binnen de maand na vertrek terugbetaald indien de huurder aan al zijn verplichtingen heeft voldaan.

SCHOONMAAK
U kunt steeds beroep doen op de poetsdienst van ons kantoor. Dit is een aparte kost en dient 3 dagen voor vertrek vastgelegd en betaald te worden. De prijzen variëren per woning.

RESERVEREN
Indien u een woning wenst te reserveren, kunt u het reservatieformulier invullen en versturen. U ontvangt een bevestiging van uw boeking tijdens onze openingsuren. Wij zijn elke dag open van 9h tot 12h en van 14h tot 18h behalve op woendag, zondag en feestdagen.

AANKOMST EN VERTREK
Sleutels kunt u op zaterdag afhalen tussen 15 uur en 18  uur. De check-out is op zaterdag tegen ten laatste 10 uur.
Vanaf 1 januari 2023 schakelen wij over naar de vrijdag-vrijdag verhuring. Concreet betekent dit dat de sleutels opgehaald kunnen worden op vrijdag tussen 15 uur en 20 uur. De check-out is voorzien op vrijdag rond 10 uur ten laatste. 
Voor afwijkende huurperiodes, gelieve ons kantoor te contacteren.

 

Algemene voorwaarden toepasselijk op de verhuring van vakantiewoningen aan de Belgische Kust.

Bent u eigenaar en wenst u uw vakantiewoning te verhuren? Dan bent u bij Immo Angelo ook aan het juiste adres!

Voor meer informatie kunt u steeds mailen naar info@immoangelo.be.